Želite pune usne?

Ako je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.
Lepe i jedre usne odraz su senzualnosti i ženstvenosti. Kada razmišljamo o njihovoj korekciji efekat koji želimo da postignemo podrazumeva veći volumen, pravilne ivice i podignute uglove usana.

Rešenje:
Hijaluronski fileri

Želite lice bez bora?

Ako o tome razmišljate, tu smo da vam pomognemo.
Starenje je proces koji počinje da se ubrzava od 25. godine. Od naše genetike, ali pre svega životnih navika zavisi stanje kože.
Bore možemo prevenirati ili ako već nastanu tretirati, bez obzira na to da li se radi o mimičnim ili statičnim.

Rešenje:
Botox
Hijaluronski fileri
Dermapen
Mezoterapija

Želite lice bez ožiljaka i fleka?

Ako su ovo problemi koji vam stvaraju nelagodnost, ne dozvolite da utiču na vaše samopouzdanje.
Fleke i ožiljci obično ne nastaju preko noći, ishod su različitih procesa i oboljenja kože. Tretmani zahtevaju strpljivost, poverenje i vreme, njihova kombinacija dovodi do najboljih rezultata.

Rešenje:
Dermapen
PRP
Hemijski piling
Mezoterapija

Želite reoblikovano lice?

Vidite nesklad u ogledalu? Želite punije jagodice, izraženiju donju vilicu (jaw line), smeta vam nepravilan nos i još mnogo toga... Možemo vam pomoći.
Pravilne konture čine da vaše lice izgleda skladno. Uz nadoknadu volumena, ponekad i minimalne korekcije u određenim regijama vratićemo vaše samopouzdanje.
Lepo je ono što je skladno.

Rešenje:
Hijaluronski fileri

Želite lepu teksturu kože?

Želite lepu i glatku kožu? Bez nepravilnosti, proširenih pora, sitnih borica? Koži je bitno pružiti adekvatnu ishranu, koja podrazumeva odgovarajuće aminokiseline, hijaluronsku kiselinu i vitamine. Sve ove sastojke nadoknađujemo određenim procedurama.
Ćelije kože moramo podstaći na stvaranje novog kolagena, novog elastina i na taj način produžiti mladalački izgled kože.

Rešenje:
Dubinska biorevitalizacija (dubinska mezoterapija)
Plića mezoterapija
PRP
Dermapen

Želite lice bez bubuljica?

Da li osećate da svi gledaju samo u vaše bubuljice? Osećate se neprijatno zbog zbog toga? Pokušavate da prekrijete bubuljice puderom, ali one se i dalje vide?
Akne su poslednjih godina klasifikovane kao hronična zapaljenska bolest. Mi ovaj problem tako i tretiramo. Nije dovoljno uraditi nekoliko tretmana i očekivati da će se ovaj problem rešiti. Akne se tretiraju tačno utvrđenom terapijom (lokalnom ili opštom) u zavisnosti od trenutnog stanja. Nemojte dozvoliti da neki početni stadium akni zbog neadekvatnog pristupa problemu i neadekvatne terapije preraste u problem koji se završava oštećenjem kože - ožiljcima.

Rešenje:
Lokalna ili opšta terapija
Mezoterapija
Hemijski piling
PRP
Dermapen

Želite telo bez masnih naslaga?

Naporno vežbate, vodite računa o ishrani, ali masne naslage nikako da nestanu.
Bez obzira na to gde su lokalizovane, da li je u pitanju podbradak, stomak ili leđa, ruke ili noge, njihovu eliminaciju možemo podstaći i ubrzati.

Rešenje:
Lipoliza

Želite telo bez celulita?

Već od srednjoškolskih dana jedna drugoj govorimo: “Pogledaj moj celulit, imam čak i na rukama!”, “Ne mogu da nosim bele pantalone, ocrtava mi se celulit.”, “Šorts? Nije to za mene, vidi mi celulit!”… Prepoznajete sebe u ovim rečenicama? Većina nas da.
Probale ste razne tretmane, masaže, aparate ali i dalje nemate rezultat. Ne odustajte, u praksi se pokazalo da je moguće.

Rešenje:
Mezoterapija tela

Želite telo bez strija?

Promene u težini, nagli rast ili trudnoća ostavili su posledice na vašoj koži? U zavisnosti koliko su vidljive i izražene, strije nam manje ili više smetaju.
Prevencija strija najbolji je mogući izbor, ipak većina nas razmišlja o njima tek kada nastanu. Efekat će se postići brže i lakše dok su crvene, a sa belim strijama moramo biti uporni i strpljivi.

Rešenje:
Mezoterapija tela
Hemijski piling