Politika privatnosti

Molimo Vas da pročitate ovaj tekst kako biste znali kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnost naših korisnika na internetu.

Daphne Aesthetic blog možete pregledati besplatno bez davanja ličnih podataka. Ukoliko želite da koristite neke od naši usluga (komentare, pitanja, upit) nužno je da nam ostavite soje lične podatke

Posetite li web sajt, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavešteni na svim stranicama web sajta.

Ukoliko želite da nam ostavite komentar, napravite upit ili se prijavatite na bilten, podatke koje uzimamo su sledeći: ime, email, IP adresu.

Lični podaci korisnika ne dele se sa drugim osobama ni pod kojim uslovima.

Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima.

Kolačići

Daphne Aesthetic blog koristi „kolačiće“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Kolačić je tekstualni fajl koji je smešten na Vasem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

 Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Sport Vision se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.